Hameet ja mekot

Hameet ja mekot

Kategoria pitää sisällään mekkoja ja hameita satiinista, sametista, trikoosta... Täältä löydät myös tyllihameet. Kaikki kotimaista Magicfrogin omaa mallistoa ja mittatilaustyönä samoilla hinnoilla. Kysy tarjoustuotteista tarvittaessa tarkempia lisätietoja, sillä niillä ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta!

Iltapuvut

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Tekonahkahame maxipituinen

 

Tekonahkahame maxipituinen | lisätiedot
Näyttävä A-linjaisella helmalla oleva maksipituinen tekonahkainen hame. Vyötärökaitale, nappi- ja vetoketjukiinnitys. Ilmoita tilatessasi vyötärönympärysmitta hameelle ja kokopituus. 

139.00€


Icy Queen keinonahkamekko

 

Icy Queen keinonahkamekko | lisätiedot
Näyttävä keinonahkaa oleva mekko. Kuvan mekko jäisen vaaleansininen. Saatavilla myös kullan värisenä tai mustana (perus keinonahkaa). Vasemmalla sivulla 30 cm vetoketju pukemista helpottamassa. Lantion kohdalla molemmilla sivuilla kapealla kuminauhalla rypytys antamassa liikkumaväljyyttä. Olkaimet. Ole illan kuningatar ja tilaa tästä näyttävä coctail mekko. Valmistus vain omilla mitoilla juuri Sinulle. Tilauksen saapuessa otan yhteyttä ja pyydän tarvittavat mitat. Kuvan miehen vaatteet "Keinonahkahousut miehille etunyörityksellä" ja "Printtipaita".
Materiaali mustana polyesteri 88 % /elastaani 12%, paino 230gr/m2. Vaaleansininen, kulta ja violetti ovat 60% polyuretaania ja 40% polyesteriä. Käsinpesu miedolla pesuaineella, vääntämättä. Vettä valuvana kuivumaan hengariin ripustettuna. Ei silitystä.
 

189.00€


Pvc hame maxipituinen

 

Pvc hame maxipituinen | lisätiedot
Maahan asti ulottuva juhlava pvc hame. Puolikellomainen helma. Sivussa vetoketju helpottamassa pukemista. Vyötärökaitale. Ilmoita tilausta tehdessäsi "lisätiedot" kohdassa vyötärönympärysmittasi ja hameen pituus, niin tehdään Sinulle sopivan kokoinen hame. 

159.00€


Nunnan asu

 

Nunnan asu | lisätiedot
Nunnan asu erittäin joustavaa, vahvaa polyesteri sekoitekangasta. Todella korkea laatuinen kangas, eikä mikään kertakäyttö asu. Mekossa pitkä halkio vasemmalla sivulla. Mekko menee pintaa myöten ylhäältä ja levenee a-linjaisena alaspäin. Päähine kuuluu samaan hintaan. Valkea raita hihoissa käsivarsien kohdalla. Valmistus vain asiakkaan mitoilla, jonka vuoksi otamme yhteyttä tarkempia mittoja varten, kun tilaat mekon. Mekkoa voit käyttää ilman päähinettä muutenkin, kun tarvitset pitkää mustaa mekkoa.

 

169.00€


Punainen tyllihame

 

Punainen tyllihame | lisätiedot
Punainen tyllihame, jossa musta vuorikangas. Kuminauhavyötärö.


 

69.00€


Violetti tyllihame

 

Violetti tyllihame | lisätiedot
Violetti tyllihame, jossa musta vuori. Kuminauhavyötärö. Sopii kaiken kokoisille neitosille. Päällimmäisenä uniikki violetti hame, jossa musta satiininauhareunus. Tyllihameen mallin näet parhaiten punaisen ja pinkin tyllihameen kohdalta. Mikäli haluat ostaa päällihameen, laita s-postia hameesta ja sovitaan hinta tuotteelle.


 

69.00€


Pinkki tyllihame

 

Pinkki tyllihame | lisätiedot
Pinkki tyllihame, jossa musta vuori. Kuminauhavyötärön ansiosta sopii kaiken kokoisille.


 

69.00€


Daydream

 

Daydream | lisätiedot
2-kertainen, runsaasti poimutettu, satiininauhalla huoliteltu, pitsireunainen, noin polvipituinen tyllihame. Kohottaa upeasti mekon!
Mallin ulkonäkö vaihtelee saatavana olevan pitsin mukaan. Laita "lisätiedot" kohtaan tilausta tehdessäsi haluamasi tyllihameen pituus. Mustan tyllihameen alla trikoohame, joka ei kuulu hintaan.
 

69.00€


Trikoo tyllihame

 

Trikoo tyllihame | lisätiedot
Kevyesti helman kohottava tyllihame, jonka yläosa trikoota ja helmassa tylliä. Vyötäröllä kuminauha. 

59.00€


"Marilyn" hame UNIIKKI

 

"Marilyn" hame UNIIKKI | lisätiedot
Ulosheittohintaan näyttävä kapealinjainen, uniikki hame napakkaa pinkkiä puuvillasekoitekangasta. Jos tarvitset näyttävän hameen juhliin, niin tilaa tämä nopeasti! Takana yläosassa peffan päällä koristeena mustaa nauhaa ja 4 cm leveätä satiininauhaa, jonka reunassa pitsiä. Edessä kapeata nauhaa leikkauksien päällä eli etuosa kolmesta kappaleesta. Hameen koko pituus 82 cm yläreunasta alareunan satiininauhaan. Takana keskellä 33cm pituinen halkio antamassa liikkumatilaa. Vetoketjukiinnitys. Vyötärön ympärysmitta 80 cm, lantio 92 cm.

 

80.00€
129.00€


Sinihamonen

 

Sinihamonen | lisätiedot
Turkoosinsininen suurin sinisin kukkakuvioääriviivoin oleva Magic Frogin "liuhuke" helmainen hame. Vyötäröllä kuminauha. Koko vyötärönympäryksen ollessa 70-85 cm sopii kokoa s-l käyttäville henkilöille. Materiaali kotimaista erittäin hyvälaatuista puuvillatrikoota. Vain nämä hameet saatavilla. Pituus lyhimmillään noin 38 cm ja pisimpien liuhukkeiden kohdalta 50 cm.

 

17.00€
39.00€


Mermaid skirt

 

Mermaid skirt | lisätiedot
Todella näyttävä merenneitohame, jossa takasaumassa pukemista helpottamassa vetoketju. Kapea vyötärökaitale. Hame myötäilee muotojasi polviin saakka. Helmassa takana ja molemmilla sivuilla kolmion muotoiset palkit, jotka levittävät helman leveyden noin viiteen metriin! Upea hamea vaikkapa juhliin. Tilausta tehdessäsi laita varmuuden vuoksi "lisätiedot" kohtaan vy, ly, niin saat oikean kokoisen vaatteen itsellesi. Voit laittaa myös haluamasi hameen pituuden eli mitta vyötäröstä helmaan. 

139.00€


Spidertunika

 

Spidertunika | lisätiedot
Kesäinen verkkotunika. 100 % polyesteria. Neljä eri värivaihtoehtoa. Voit käyttää mekkona ilman vyötä tai tunikana housujen kanssa. Alle eri värinen pitkä tunikapusero ja saat uuden ilmeen asuusi. Kiva myös rannalle uima-asun päälle.
 

63.00€


Iltapuku "Roses"

 

Iltapuku "Roses" | lisätiedot
Iltapuku laahuksella kullanruskeata ryppytaftia, jonka päällä organzaa. Väri vaihtelee valosta riippuen vihreän ja ruskean sävyissä. Helma levenee alaspäin yli viiteen metriin. Organzassa pikkuruusuja, joita myös käsin ommeltuna pääntiellä ja toisella sivulla. Haltneck, selässä piilovetoketju ja takana solmiamisnauhat, jotka lähtevät sivuista. Vuoritettu. Kaikki väritoiveet otetaan vastaan ja puku valmistetaan vain asiakkaan mittojen mukaan. Ei postiennakkotoimituksia. 

650.00€


Iltapuku "Autumn flowers"

 

Iltapuku "Autumn flowers" | lisätiedot
Iltapuku syksyn väreissä, mustaa taftia ja ruskeata painokuvioitua taftia. Helmassa koko matkalla mustalla brodeeratut noin 25 cm korkeat ruusun lehdet ja varret, joiden kukat ovat 2-väriset ja irralliset, kerroksittaiset. Helma on epätasainen ja voimakkaasti alaspäin levenevä. Halterneck. Yläosan vasemmalla sivulla käsin ommeltuja kukkia, samoja kuin helmaosassa. Yläosassa kukkien kohdalla pienet poimutukset tuomassa runsautta poveen. Toinen puoli musta, toinen ruskea ja vuorituksessa vastakkaisvärit. Etuosan helmassa mustan kankaan alla ruskea kaitale ja vyötäröllä mustaa leveää satiininauhaa nyörityksessä, joka on vain koristeena. Selässä vetoketju ja solmittavat satiininauhat. Oikealla olalla laskostettuna, kiinniommeltuna näyttävyyttä tuomassa huivi mustaa, kukkakuvioitua taftia. Huom. alla vannehame tyllihelmalla, joka ei kuulu hintaan. Kuvan puvun ilman vannehametta näet musta-valkeassa Magic Frogin aloitussivun vasemmassa alareunassa olevassa kuvassa. 

850.00€


Iltapuku "Lily of the valley"

 

Iltapuku "Lily of the valley" | lisätiedot
Näyttävää batiikin näköistä materiaalia, joka on aivan ihastuttavaa, sillä se ei rypisty. Selässä nyöritys, muotoa antavat vartalon myötäiset leikkaukset, levenevä helma. Olkaimet levenevät olkapäillä taaksepäin antaen kauniin muodon puvulle. Olkaimet tuettu sisältä erittäin vahvalla tukikankaalla, jotta pysyvät kuosissaan. Vuoritettu. Selässä nyörityksen jatkeena piilovetoketju helpottamassa pukemista. 

650.00€


 Ostoskori

Taikasammakko Oy, Vastamäentie 13B, (avoinna erill. sopimuksesta), 14500 Iittala, Suomi/Finland
puh. 050 355 4218, sähköpostiosoite kauppa@magicfrog.fi
Viimeksi päivitetty 2016-05-08 11:57:54