Hameet ja mekot

Hameet ja mekot

Kategoria pitää sisällään mekkoja ja hameita satiinista, sametista, trikoosta... Täältä löydät myös tyllihameet. Kaikki kotimaista Magicfrogin omaa mallistoa ja mittatilaustyönä samoilla hinnoilla. Kysy tarjoustuotteista tarvittaessa tarkempia lisätietoja, sillä niillä ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta!

Iltapuvut

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Punainen tyllihame

 

Punainen tyllihame | lisätiedot
Punainen tyllihame, jossa musta vuorikangas. Kuminauhavyötärö.


 

69.00€


Violetti tyllihame

 

Violetti tyllihame | lisätiedot
Violetti tyllihame, jossa musta vuori. Kuminauhavyötärö. Sopii kaiken kokoisille neitosille. Päällimmäisenä uniikki violetti hame, jossa musta satiininauhareunus. Tyllihameen mallin näet parhaiten punaisen ja pinkin tyllihameen kohdalta. Mikäli haluat ostaa päällihameen, laita s-postia hameesta ja sovitaan hinta tuotteelle.


 

69.00€


Pinkki tyllihame

 

Pinkki tyllihame | lisätiedot
Pinkki tyllihame, jossa musta vuori. Kuminauhavyötärön ansiosta sopii kaiken kokoisille.


 

69.00€


Daydream

 

Daydream | lisätiedot
2-kertainen, runsaasti poimutettu, satiininauhalla huoliteltu, pitsireunainen, noin polvipituinen tyllihame. Kohottaa upeasti mekon!
Mallin ulkonäkö vaihtelee saatavana olevan pitsin mukaan. Laita "lisätiedot" kohtaan tilausta tehdessäsi haluamasi tyllihameen pituus. Mustan tyllihameen alla trikoohame, joka ei kuulu hintaan.
 

69.00€


Trikoo tyllihame

 

Trikoo tyllihame | lisätiedot
Kevyesti helman kohottava tyllihame, jonka yläosa trikoota ja helmassa tylliä. Vyötäröllä kuminauha. 

59.00€


Pinkki hame UNIIKKI

 

Pinkki hame UNIIKKI | lisätiedot
Ulosheittohintaan näyttävä kapealinjainen, uniikki hame napakkaa pinkkiä puuvillaa. Jos tarvitset näyttävän hameen juhliin, niin tilaa tämä nopeasti! Takana yläosassa peffan päällä koristeena mustaa nauhaa ja 4 cm leveätä satiininauhaa, jonka reunassa pitsiä. Edessä kapeata nauhaa leikkauksien päällä eli etuosa kolmesta kappaleesta. Hameen koko pituus 82 cm yläreunasta alareunan satiininauhaan. Takana keskellä 33cm pituinen halkio antamassa liikkumatilaa. Vetoketjukiinnitys. Vyötärön ympärysmitta 80 cm, lantio 92 cm.

 

30.00€
129.00€


Mermaid skirt

 

Mermaid skirt | lisätiedot
Todella näyttävä, puuvillasekoitekankainen merenneitohame, jossa takasaumassa pukemista helpottamassa vetoketju. Kapea vyötärökaitale. Hame myötäilee muotojasi polviin saakka. Helmassa takana ja molemmilla sivuilla kolmion muotoiset palkit, jotka levittävät helman leveyden noin viiteen metriin! Upea hamea vaikkapa juhliin. Tilausta tehdessäsi laita varmuuden vuoksi "lisätiedot" kohtaan vyötärön- ja lantionympärysmittasi, sillä hameen kangas ei jousta, niin saat oikean kokoisen vaatteen itsellesi. Voit laittaa myös haluamasi hameen pituuden eli mitta vyötäröltä helmaan. 

139.00€


Iltapuku "Roses"

 

Iltapuku "Roses" | lisätiedot
Iltapuku laahuksella kullanruskeata ryppytaftia, jonka päällä organzaa. Väri vaihtelee valosta riippuen vihreän ja ruskean sävyissä. Helma levenee alaspäin yli viiteen metriin. Organzassa pikkuruusuja, joita myös käsin ommeltuna pääntiellä ja toisella sivulla. Haltneck, selässä piilovetoketju ja takana solmiamisnauhat, jotka lähtevät sivuista. Vuoritettu. Kaikki väritoiveet otetaan vastaan ja puku valmistetaan vain asiakkaan mittojen mukaan. Ei postiennakkotoimituksia. 

650.00€


Iltapuku "Autumn flowers"

 

Iltapuku "Autumn flowers" | lisätiedot
Iltapuku syksyn väreissä, mustaa taftia ja ruskeata painokuvioitua taftia. Helmassa koko matkalla mustalla brodeeratut noin 25 cm korkeat ruusun lehdet ja varret, joiden kukat ovat 2-väriset ja irralliset, kerroksittaiset. Helma on epätasainen ja voimakkaasti alaspäin levenevä. Halterneck. Yläosan vasemmalla sivulla käsin ommeltuja kukkia, samoja kuin helmaosassa. Yläosassa kukkien kohdalla pienet poimutukset tuomassa runsautta poveen. Toinen puoli musta, toinen ruskea ja vuorituksessa vastakkaisvärit. Etuosan helmassa mustan kankaan alla ruskea kaitale ja vyötäröllä mustaa leveää satiininauhaa nyörityksessä, joka on vain koristeena. Selässä vetoketju ja solmittavat satiininauhat. Oikealla olalla laskostettuna, kiinniommeltuna näyttävyyttä tuomassa huivi mustaa, kukkakuvioitua taftia. Huom. alla vannehame tyllihelmalla, joka ei kuulu hintaan. Kuvan puvun ilman vannehametta näet musta-valkeassa Magic Frogin aloitussivun vasemmassa alareunassa olevassa kuvassa. 

850.00€


Iltapuku "Lily of the valley"

 

Iltapuku "Lily of the valley" | lisätiedot
Näyttävää batiikin näköistä materiaalia, joka on aivan ihastuttavaa, sillä se ei rypisty. Selässä nyöritys, muotoa antavat vartalon myötäiset leikkaukset, levenevä helma. Olkaimet levenevät olkapäillä taaksepäin antaen kauniin muodon puvulle. Olkaimet tuettu sisältä erittäin vahvalla tukikankaalla, jotta pysyvät kuosissaan. Vuoritettu. Selässä nyörityksen jatkeena piilovetoketju helpottamassa pukemista. 

650.00€


 Ostoskori

Taikasammakko Oy, Vastamäentie 13B, (avoinna erill. sopimuksesta), 14500 Iittala, Suomi/Finland
puh. 050 355 4218, sähköpostiosoite kauppa@magicfrog.fi
Viimeksi päivitetty 2015-03-19 11:40:18