Yritys

Magic Frogin peruslinja vaatesuunnittelussa on, että ihmiset ovat ainutlaatuisia yksilöitä ja sen täytyy näkyä pukeutumisessa. Emme pyri pintamuotiin, emmekä viimeisimpiin trendeihin, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden pukeutua persoonallisesti ja myös vaikuttaa oman vaatteensa suunnitteluun ja valmistamiseen. Erikoisuutenamme ovat laadukkaat pvc- ja tekonahkavaatteet, joista Magic Frog parhaiten tunnetaan ja jotka edustavat jo omalla alallaan klassikoita. Vaate voidaan valmistaa myös aidosta nahkasta tai mistä tahansa muusta materiaalista. Magic Frogin vaatteet on tehty käytettäviksi vuosien ajan, ne eivät käy vanhanaikaisiksi.

Magic Frog vaatteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Brändin takaa löytyy vaatesuunnittelija Eeva Aarimaa, joka myös omistaa yrityksen.

Asiakkaat voivat tuoda valmiita kuvia tai vaikkapa mielikuviaan vaate- tai tekstiilisisustusideoistaan, joiden pohjalta tuotteet voidaan valmistaa mittatilaustyönä. Mittojen mukaan teetetty vaate, joka löytyy valmiista mallistostamme, on Magic Frogissa samanhintainen kuin standardikokoa noudattava vaate ellei tuotteen nettikaupan hinnassa ole mainittu erityisehtoja. Vaatteiden ja tekstiilien suunnittelun ja ompelun lisäksi teemme myös vaatteiden korjausompelua. Vaateompelimo sijaitsee Iittalassa.

Osakeyhtiö on perustettu vuonna 1993. Taikasammakko Oy käyttää Magic Frog- ja Loihusilk-aputoiminimiä myös vaatemerkkeinään. Kiitos myös kaikille ihanille asiakkaillemme, jotka ovat tehneet kanssamme yhteistyötä toimittamalla kuvia nettisivustollemme. Kiitos myös Sinulle, asiakkaamme, joka tilaat kotimaisen käsityötuotteen ja näin ollen tuet suomalaista työtä.

putiikki2